З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Склад: овочі тушковані сублімовані: буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка (30%), картопляні пластівці (23%), індиче філе варене сублімоване (20%), квасоля варена сублімована, цукор, сіль.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Маса нетто: | 50 г |
---|
Маса порції: | 450 г |
---|
Енергетична цінність: | 37,8 /170,1 Ккал |
---|
Білки: | 1,8 / 8,2 г |
---|
Жири: | 0,1 / 0,5 г |
---|
Вуглеводи: | 7,9 / 35,8 г |
---|
Термін придатності: | 3 роки |
---|
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація